Delegació Pastoral

Servei Jesuïta de migrants presenta el seu informe CIE 2016

informe cie

SERVEI JESUÏTA DE MIGRANTS PRESENTA EL SEU INFORME CIE 2016 "25,66: MITJANA DE REPATRIACIONS DIÀRIES"

El 2016 van ser internats al CIE 51 menors, tres vegades més que el 2015

09/06/2017

Durant l'acte Miguel González Martín, coordinador del SJME ha donat la benvinguda a l'esdeveniment agraint als voluntaris i equips del SJM que fan possible l'acompanyament a les persones internades i la monitorització permanent dels CIE de Madrid, Barcelona, València i Algesires-Tarifa. A més a més ha denunciat la utilització dels CIE com a lloc d'acollida, ja que un 75% dels interns venen directament de pasteres. I aquests centres d'acollida són centres de detenció.

La verge del Carme, la calma dels pescadors

V-CARME-17-24

Al voltant de 600 persones es reuneixen al port per venerar la patrona de la gent de mar

16 juliol, 2017 - ESGLÉSIA DE BARCELONA

La patrona de la gent de Mar, la Mare de Déu del Carme, ha sortit un any més a espatlles dels seus devots pels voltants del port. És la gran cita de tots els pescadors, mariners i tots els treballadors i familiars de la zona portuària que, als voltants del 16 de juliol, surten per venerar la seva protectora.

Declaració ecumènica conjunta per al Dia Mundial del Refugiat 2017

73

Dimarts, 20 de juny de 2017. La Bíblia cristiana ens relata la història de dos homes, Pere i Corneli, amb creences religioses i cultures completament diferents, que en trobar-se van descobrir que Déu els tenia preparada una destinació comuna que cap dels dos havia comprès abans. Van aprendre que l'Esperit Sant derroca murs i uneix aquells que pensen que no tenen res en comú.

Mensaje del Dicasterio Servicio del Desarrollo Humano Integral jornada Domingo del Mar

189-53d926adbc8ec

Con motivo de la jornada dedicada al Domingo del Mar que este año cae hoy, domingo 9 de julio, el Dicasterio para el Servicio del Desarrollo Humano Integral ha enviado a los capellanes, voluntarios, amigos y bienhechores del Apostolado del Mar un mensaje de buenos deseos y agradecimiento por el trabajo que desarrollan. En particular, el mensaje recuerda la importancia de la protección de los derechos de cuantos trabajan en el mar, reconocidos en la Convención del Trabajo marítimo de 2006 y anuncia el XXIV Congreso Mundial del Apostolado del Mar, dedicado a la pesca y a los pescadores, que se celebrará en Kaohsiung – Taiwan, en octubre de 2017.

 

"Entre els que viuen al carrer, augmenten els que tenen feina legal"

4726
El programa El Mirador de l'actualitat ha analitzat aquest dimecres la dura realitat dels sense llar, a partir del fet que més de 1.000 rostres (la xifra que reflecteix l'últim recompte a Barcelona) representen més de 1.000 històries i més de 1.000 raons per estimular l’acció social contra aquest problema.