Delegació Pastoral

Comunicat 1er de maig 2017 Pastoral Obrera de Catalunya

image 010517


COMUNICAT 1er DE MAIG 2017

Pastoral Obrera de Catalunya

 

Així com el manament de «no matar» posa un límit clar per assegurar el valor de la vida humana, avui hem de dir «no a una economia de l'exclusió i la desigualtat». Aquesta economia mata. (Evangeli Gaudium 53). Les condicions laboral que patim els treballadors i treballadores estan matant la nostra dignitat.

Recompte de Persones Sense Llar 2017

Captura de pantalla 2017-04-26 a las 12.26.13

Un any més, Càritas Diocesana de Barcelona participarà en el Recompte de Persones Sense Llar 2017 amb la resta d’entitats que conformen la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSS). Durant la Roda de Premsa celebrada ahir a la seu de Càritas Diocesana de Barcelona, la XAPSLL va fer una crida als barcelonins i les barcelonines perquè s’apuntin com a voluntaris la nit del 17 de maig, entre les 21:30h hores i les dues de la matinada.

El Papa renta els peus a 12 reclusos de Paliano

Papa-1

Homilia del Papa Francesc

Presó de Paliano (Frosinone), Dijous Sant, 13 d’abril de 2017

 

Es trobava Jesús en l’últim sopar, diu l’Evangeli “sabent que havia arribat la seva hora de passar d’aquest món al Pare”. Sabia que havia estat traït i que seria entregat per Judes aquella mateixa nit. “Havent estimat els seus, que eren al món, els va estimar fins a l’extrem”.