Delegació Pastoral

CASA NOSTRA CASA VOSTRA CONTINUA

Mani Volem Acollir febrer2017


VALORACIÓ DE LA CAMPANYA A LA PLATAFORMA D’ENTITATS CRISTIANES AMB ELS IMMIGRANTS

Més de 500.000 persones a la manifestació «Casa Nostra Casa Vostra» del 18F per l’acollida dels refugiats estan servint per pressionar la Generalitat de Catalunya: «no es pot espolsar les responsabilitats de sobre», diuen els responsables de la campanya. Aquesta és una de les conclusions que es van aportar a la reunió de valoració de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants (de la qual ACO forma part).

Projecte "Hospital de campanya" una Església oberta 24 hores

Captura de pantalla 2017-02-23 a las 10.47.12

Sota una bonica pintura de Pere Pruna representant la Pietat, un par de gossos descansen amb el seu
amo damunt una catifa. En front, dos "sense sostre" fan una becaina en unes butaques, coberts amb flassades que els reconforten del fred del carrer, on passen hores. Estan aliens a les converses dels que entren i surten per prendre un cafetó calent o un bocata preparat amb molt d'estimació i delicadesa pels voluntaris i voluntàries que fan el seu torn a la Sagristia convertida en rebost.

 

Reunió amb la conselleria de Justícia pel tancament de la presó model

reunio justicia

El passat dimecres 15 de febrer, una representació de Justícia i Pau i del Secretariat de Pastoral Penitenciària de Barcelona-SEPAP (que coordina l’atenció religiosa i humana de l’Església a les presons), vam ser rebuts pel Conseller de Justícia, Hble. Sr. Mundó, i pel Director General de Serveis Penitenciaris, Sr. Amand Calderó.

La pobresa té rostre de nen

20170206 Busquets a dilluns dels DDHH amb Lucia Caram mod2

Salvador Busquets i sor Lucia Caram aporten arguments sobre com frenar l’augment de la pobresa infantil per tal de protegir els més vulnerables de la família.