Delegació Pastoral

Recompte de Persones Sense Llar 2017

Captura de pantalla 2017-04-26 a las 12.26.13

Un any més, Càritas Diocesana de Barcelona participarà en el Recompte de Persones Sense Llar 2017 amb la resta d’entitats que conformen la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSS). Durant la Roda de Premsa celebrada ahir a la seu de Càritas Diocesana de Barcelona, la XAPSLL va fer una crida als barcelonins i les barcelonines perquè s’apuntin com a voluntaris la nit del 17 de maig, entre les 21:30h hores i les dues de la matinada.

El Papa renta els peus a 12 reclusos de Paliano

Papa-1

Homilia del Papa Francesc

Presó de Paliano (Frosinone), Dijous Sant, 13 d’abril de 2017

 

Es trobava Jesús en l’últim sopar, diu l’Evangeli “sabent que havia arribat la seva hora de passar d’aquest món al Pare”. Sabia que havia estat traït i que seria entregat per Judes aquella mateixa nit. “Havent estimat els seus, que eren al món, els va estimar fins a l’extrem”.

Entrevista al papa Francisco: ‘las migraciones son una oportunidad’

Revista-Liberta-Civili-740x493

(ZENIT – Roma, 8 Abr. 2017).- Recibir a los refugiados y migrantes es un reflejo de la catolicidad de un país. Además “los países Europeos han sentido en su piel sia la emigración que la inmigración, tienen que hacer tesoro de su pasado”. Lo declaró el papa Francisco a la revista italiana “Libertà Civili”, dedicada al tema de la inmigración y publicada por el Ministerio del Interior de Italia.