Delegació Pastoral

Projecte "Hospital de campanya" una Església oberta 24 hores

Captura de pantalla 2017-02-23 a las 10.47.12

Sota una bonica pintura de Pere Pruna representant la Pietat, un par de gossos descansen amb el seu
amo damunt una catifa. En front, dos "sense sostre" fan una becaina en unes butaques, coberts amb flassades que els reconforten del fred del carrer, on passen hores. Estan aliens a les converses dels que entren i surten per prendre un cafetó calent o un bocata preparat amb molt d'estimació i delicadesa pels voluntaris i voluntàries que fan el seu torn a la Sagristia convertida en rebost.

 

La pobresa té rostre de nen

20170206 Busquets a dilluns dels DDHH amb Lucia Caram mod2

Salvador Busquets i sor Lucia Caram aporten arguments sobre com frenar l’augment de la pobresa infantil per tal de protegir els més vulnerables de la família.

Reunió amb la conselleria de Justícia pel tancament de la presó model

reunio justicia

El passat dimecres 15 de febrer, una representació de Justícia i Pau i del Secretariat de Pastoral Penitenciària de Barcelona-SEPAP (que coordina l’atenció religiosa i humana de l’Església a les presons), vam ser rebuts pel Conseller de Justícia, Hble. Sr. Mundó, i pel Director General de Serveis Penitenciaris, Sr. Amand Calderó.

Santa Anna instaura l’hospital de campanya definitivament

 

Captura de pantalla 2017-02-15 a las 13.06.50

El P. Ángel i Vicky Molins volen seguir la línia de les paraules del papa Francesc que afirma que “prefereix una Església ferida a una Església tancada” i demana que s’obri als més necessitats

 

La parròquia de Santa Anna obre les seves portes totes les hores del dia i de la nit, de manera indefinida, com un hospital de campanya per tenir cura i atendre als més necessitats. El Padre Ángel, de la parròquia de San Antón de Madrid i la germana teresiana M. Victòria Molins han fet una roda de premsa per explicar què s’hi farà.