Plataforma d'entitats Cristianes

Qui som

Plataforma d'entitats cristianes amb els immigrants

La Plataforma neix l'any 2005, per impuls de diversos col·lectius d'Església que detecten una certa dispersió i descoordinació del treball eclesial entorn del fenomen de la immigració, manifestada especialment aquell any durant les tancades de persones immigrades a la Catedral de Barcelona i altres esglésies de la ciutat.

Més de 200 persones participen a la vetlla davant el CIE de Barcelona

Captura de pantalla 2018-01-29 a las 14.01.26

(Jesuïtes) Més de dues-centes persones es van reunir dissabte passat, 20 de gener, davant les portes del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona. Era la quarta edició d’una vetlla de pregària que organitza el grup de la Fundació Migra Studium (entitat del Servei Jesuïta a Migrants) que visita habitualment els interns del CIE, i que va comptar amb l’adhesió d’una vintena d’entitats. El mateix dia es va celebrar també una pregària a les portes del CIE d'Aluche, a Madrid, convocada per una altra organització del Servei Jesuïta a Migrants, Pueblos Unidos. 

Servei Jesuïta de migrants presenta el seu informe CIE 2016

informe cie

SERVEI JESUÏTA DE MIGRANTS PRESENTA EL SEU INFORME CIE 2016 "25,66: MITJANA DE REPATRIACIONS DIÀRIES"

El 2016 van ser internats al CIE 51 menors, tres vegades més que el 2015

09/06/2017

Durant l'acte Miguel González Martín, coordinador del SJME ha donat la benvinguda a l'esdeveniment agraint als voluntaris i equips del SJM que fan possible l'acompanyament a les persones internades i la monitorització permanent dels CIE de Madrid, Barcelona, València i Algesires-Tarifa. A més a més ha denunciat la utilització dels CIE com a lloc d'acollida, ja que un 75% dels interns venen directament de pasteres. I aquests centres d'acollida són centres de detenció.